Annons
Användarnamn: Ekeroos
Ålder: 42 år
Bor: Götene, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1997
Medlem sedan: 2004-02-04
Senast inloggad:

Besök gärna min webbsida på www.ekeroos.se

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Svart-vitt, Mörkrum, Arkitektur

Jag fotograferar helst med analogkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Oj, mitt bästa fotominne måste ha varit den första gången jag var med min far inne i mörkrummet. Det var då för mig obegripligt att man kunde lysa på ett papper och sedan bada det i olika bad, och se en bild växa fram. Jag fick givetvis prova med ett par kort och efteråt hade jag en otrolig upprymdhet och en känsla av att jag skapat något otroligt. Jag kan ha varit runt 9 år någonting.

Mitt sämsta fotominne:
Det måste ha varit då familjen var på semester och jag införskaffat en bättre begagnad systemkamera. Jag knäppte 3 rullar på semestern (alla kanonkort givetvis), när jag kom hem skickade jag in rullarna på framkallning. Någon vecka senare kom de tillbaka med ett brev där det stod att filmerna var oexponerade, som plåster på såren fick jag med 3 nya filmer. Kan tilläggas att den kameran var lite knepig att ladda, men när jag kom på grejen gick det bättre.

Min största inspiration:
Min farfar, vem annars?

Jag fikar helst:
mest hela tiden och överallt (vilket är på tok för ofta och för mycket enligt min flickvänn).

I kameraväskan har jag alltid:
glömt något, den där grejen som man aldrig tänkt på tidigare men som just då skulle ge det där fototillfället pricken över i:et.

Drömbilden är:
Oj, den som jag förhoppningsvis aldrig kommer lyckas ta. För om jag skulle lyckas har jag inte längre något att sträva efter.

 
Arkitektur
Vanligt
4 bilder
Porträttfoto
Vanligt
1 bilder
Djur
Vanligt
4 bilder
Landskap
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS