Annons
Användarnamn: aktuELLE
Ålder: 39 år
Bor: Luleå, Norrbottens län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1996
Medlem sedan: 2004-02-20
Senast inloggad:

Hej, det är jag som är Maja. Under min gymnasietid läste jag på medieprogrammet i Luleå där jag studerade både fotografi samt grafiskkommunikation. Jag har haft ett stort intresse för båda delarna redan sedan slutet av mellanstadiet/början av högstadiet.. jag behärskar fototekniken, men från och till saknar jag inspiration..
Sedan jag registrerade mig här på fotosidan så har jag hunnit med att gifta mig, blivit tvåbarnsmamma och köpt hus. Med andra ord så har jag blivit en riktig svensson, en svensson som har blivit hungrig på fotografi igen.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Macro, Barn, Reportage / Situation, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Undervattensfotografi

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt sämsta fotominne:
när jag höll på att framkalla en rulle i mörkerrummet, en mycket viktig rulle dessutom och tidtagaruret gick sönder :S mississippi ett...

Drömbilden är:
en jäkligt bra familjebild som faktiskt inte känns statisk, för våran vardag är allt annan än stillsam

 
Porträtt
Vanligt
3 bilder
barn
Vanligt
3 bilder
Natur och arkitektur
Vanligt
2 bilder
Macrofotografering
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS