Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: johanlord
Ålder: 41 år
Bor: Sthlm, Stockholms län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2003
Medlem sedan: 2004-02-29
Senast inloggad:

Jobbar som lärare på Europeiska Fotografskolan (EFS) och gör en del småjobb här och där. Nu senast för securitas och tidigare för konsum.

Tycker väldigt mkt om att fota människor och det är det jag koncentrerar mig mest på. Har även gjort en del produktfotografering men är ganska ny på det området. Har fotat en del i studio och tycker väldigt mkt om det. Kommer nog fortsätta med det. Gillar vad man kan göra med ljus när man har 100% kontroll. Tycker även mkt om att fota stadsbilder och folk i grupp. Älskar dessutom att fota indutri, har dock inte blivit lika mkt av det.

Har ni något jobb som behöver göras. Kanske några artikelbilder från erat event, en presentationsbild eller enklare utformning av eran folder/presentation eller dyl. Hör av er med ideér så diskuterar vi fram en lösning och ett prisförslag.

Älskar att prata med likasinnade om allt från musik (som är ett stort intresse) till foto och film. Hör gärna av er.

/Lord

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Gatufoto, Mode, Studio, Svart-vitt, Arkitektur, Produkter

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Uppsala reggae, i publiken till congos. Så härlig stämning, så härliga människor. Min bild lyckades fånga den känslan riktigt bra tycker jag. Ännu bättre var att bilden nästan inte krävde något efterarbete alls.

Jag fikar helst:
Café panorama, 113 50, 44'an, eller gärna ute, under broar med vänner =)

I kameraväskan har jag alltid:
Min D100 som kommer bytas ut mot antingen D200, en D2xs eller motsvarande med tiden =). Mitt Nikkor 35-70 2.8, samt något form av vidvinkel.

 
reportage
Vanligt
3 bilder
ting
Vanligt
0 bilder
en sund affär
Vanligt
0 bilder
konserter/spelningar
Vanligt
0 bilder
Porträtt
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS