Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: fia oquist
Bor: Piteå, Norrbottens län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1999
Medlem sedan: 2004-03-03
Senast inloggad:

Jag gillar foto i alla former. Än så länge är det bara en utvecklad hobby som hinns med allt för sällan. Frilansar emellanåt men jag gör det nog mest för rolighetens skull. Efter denna underbara sommar känns det som om jag fått en nytändning och en massa nya ideér, så kanske kommer det att komma upp nya bilder lite oftare.

Är i grunden utbildad mediedesigner vilket betyder att jag pluggat 4 år för att arbeta inom vården. Under hösten 06 kommer jag att arbeta som skolfotograf och resa runt överallt i Norrbotten/ Västerbotten. Förhoppningsvis får jag lite tid över till att fota på fritiden.

Kommer nu att pensionera min gamla Nikon som tjänat mig troget i flera år. Istället ska jag ta fram Canonen och ge den en ärlig chans. Den som lever får se!

Ciao

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Mode, Studio, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Väntar fortfarande på att ta den grymmaste bilden

Mitt sämsta fotominne:
Har inget

Min största inspiration:
Att inspireras av andra, testa nya saker

Jag fikar helst:
Ofta, med kära och goda vänner

I kameraväskan har jag alltid:
Alla mina kameragrejer.. eh

Drömbilden är:
Att fånga ett ögonblick som jag kan spara

 
Miljöer
Vanligt
1 bilder
Människor
Vanligt
9 bilder
 
 
ANNONS