Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Ladyspawn
Ålder: 43 år
Bor: Järpås, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1999
Medlem sedan: 2004-03-17
Senast inloggad:

Tyckte det var dags att uppdatera min presentation.
Det svåra är bara att veta vad man ska skriva istället. Nyligen köpte jag och min man hus och sen dess har fotandet legat lite på is. Har helt enkelt inte funnits så mycket tid. Jag har även varit sjuk en längre tid och nyligen börjat jobba igen efter att ha varit sjukskriven i över 1 år. Orken har helt enkelt inte infunnit sig så därför har det inte kommit upp några nya fotografier här på väldigt länge. Förhoppningen är dock att jag ska få både tid och inspiration till att återuppta fotandet snart.

Senaste bedrifterna på fotofronten är 2 st sålda bilder (mina första) samt 1:a pris i en fototävling.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Vilda djur, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När vi var ute i skogen med hundarna. Min äldsta hund var 5 år och den yngsta 6 månader. Ena katten var med och det var massor av snö Hundarna sprang lösa och lekte i snön och vi fick massor av fina bilder. 9 dagar senare dog den äldsta hunden och de fotona som togs den dagen blev de sista vi någonsin tog på honom.

Mitt sämsta fotominne:
Turkiet 2005. Efter 2 dagar blev jag matförgiftad och var sjuk resten av resan (och flera månader efter vi kom hem). De foton jag hann ta de första dagarna försvann. Kameran tålde inte den höga temperaturen och helt plötsligt stod det error i displayen och när jag skulle kika på mina bilder senare så var alla borta. Blev inga mer bilder tagna den resan då jag helt tappade motivationen när bilderna försvann, dessutom orkade jag knappt hålla i en kamera, än mindre trycka ner avtryckaren och få en skarp bild.

Jag fikar helst:
Nybakt kanelbulle med mjölk. :D

I kameraväskan har jag alltid:
Extra minneskort och batteriladdare.

 
Blandad kompott
Vanligt
8 bilder
 
 
ANNONS