Användarnamn: Apple.Xpan
Ålder: 54 år
Bor: Bandhagen, Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1985
Medlem sedan: 2004-03-17
Senast inloggad:

T-baneförare & Fotokonstnär och dagboksskrivare. Med en fotohemsida som jag underhållit sedan Aug 2000, skapar utan fördefinerade kommersiella maller, utan cookies, reklam eller annat trams.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Gatufoto, Nattbild, Macro, Reportage / Situation, Studio, Svart-vitt, Mörkrum, Digital efterbehandling, Porträtt, Toycamera, Fine Art Nude, Bilddagbok

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
Resultated av Världen som den Är - i kombination med mina inre drömmar och längtan och sorger - ger ett stort förråd av inspiration. Människor i all sina former, färger, uttryck och kommunikation - är likaså en av mina största inspirationskällor.

I kameraväskan har jag alltid:
Numera en Olympus EM1 II mest of alla. Näst mest Canon 6D, samt Sony A7s på vintertiden. Fast egentligen roterar jag kameror efter årstider och arbetstider (dag eller natt), alltifrån Pentax 67 II, Mamiya 6 MF, och Pentax 645n och Canon T90, Sony A7s liksom Leica M6 och Leica M9.


Elinchrom ELB 500 TTL