Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Cheeserica
Ålder: 41 år
Bor: Västerhaninge, Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2000
Medlem sedan: 2001-11-16
Senast inloggad:

Första gången jag fick prova mina föräldrars gamla systemkamera så öppnade sig fotovärlden för mig. År 2006 införskaffade jag min första digitala systemkamera och har sedan dess fotograferat nästan dagligen.

Att fotografera är för mig en ren njutning och jag älskar min kamera. Jag tycker om att kämpa för den perfekta bilden och har lärt mig allt jag kan genom att prova mig fram och gå på känsla. Jag fotograferar alltid i RAW och tycker om att pyssla i Lightroom och Photoshop även om det tar lite extra tid.

På mina bilder fastnar mest mina katter, ett gäng underbara ragdolls som med varierande förtjusning ställer upp som modeller. Jag älskar också naturen och har blivit allt mer intresserad av landskapsfoto sedan jag införskaffade ett vidvinkelobjektiv.

Jag har efter många års funderingar nyligen startat upp en liten verksamhet och kommer förhoppningsvis att börja sälja lite bilder i mycket liten skala inom en snar framtid.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Studio, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

I kameraväskan har jag alltid:
Min 40D och mitt trogna Tamron 28-75/2,8 (när tillfället kräver även min blixt)

Drömbilden är:
Färgsprakande och magisk!

 
Djur
Vanligt
0 bilder
Natur
Vanligt
6 bilder
Porträtt
Vanligt
0 bilder
Landskap
Vanligt
2 bilder
Katt
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS