Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Karro
Ålder: 40 år
Bor: Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2004
Medlem sedan: 2004-04-22
Senast inloggad:

Jag har alltid gillat att fotografera allt möjligt och var inte speciellt gammal när jag fick min första kamera. Men fram till 2004 fotade jag mest födelsedagar, semestrar och liknande. Det året köpte jag min första digitalkamera. En olympus C-750. Men den råkade ut för en liten olycka. Nu har jag alltså en Olympus C-765. Senare samma år, inför en studie/reportageresa till Belfast köpte jag en analogsystemkamera.

Vem är jag?


Mina intressen:


Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Reportageresan till Belfast vinter/vår 2005

Mitt sämsta fotominne:
när min första digitalkamera, endast några månader gammal drunknade i norsk apelsinläsk. jag som inte ens gillar apelsinläsk...

Min största inspiration:
varrierar

Jag fikar helst:
tillsammans och med en kopp chailatte

I kameraväskan har jag alltid:
digitalkompaktkameran med massa zoom

Drömbilden är:
svårt men, spårvagn på väg upp mot sitgbergstoret i gbg alternativt en riktigt snygg bild på kranarna i hamnen.

 
Karros bilder i färg
Vanligt
4 bilder
Nordirland och Irland
Vanligt
2 bilder
Karros svartvita bilder
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS