Annons
Användarnamn: Sveder
Ålder: 70 år
Bor: Malmö, Skåne län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1982
Medlem sedan: 2004-04-23
Senast inloggad:

Började fotografera 1982 under min tid i Vansbro, Dalarna. Från Dalarna blev det mest natur- och djurfotografering men det har sedermera svängt till förmån för bilder på barnens uppväxt. Numera låter jag motiven styra inriktningen - man kan kalla det för generalistfotografering.

Speciellt barnbilderna har blivit riktigt bra och flera av dom har blivit sålda. T.ex. till Bonniers Bokklubb, Fotopåsar m.fl.

Eftersom jag utöver fotografering har ett stort intresse för datorer och programmering har jag försökt kombinera dessa båda aktiviteter. Redan 1995 gjorde jag ett register för fotografer som kallades för Bild Register. Detta har sålt i ett inte föraktligt antal kopior via min firma BIG RIGHT Photography.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Studio, Posering, Digital efterbehandling, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Nakenbilderna på min fru

Mitt sämsta fotominne:
Nakenbilderna på min kompis Christer

Min största inspiration:
Livet

Jag fikar helst:
Kaffe utan grädde är som kärlek utan kyssar dvs. ingen kärlek alls.

I kameraväskan har jag alltid:
Vaselin

Drömbilden är:
Inte tagen än

 
Miscellanious
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS