Annons
Användarnamn: PixelArt
Ålder: 51 år
Bor: Sundsvall, Västernorrlands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1999
Medlem sedan: 2001-12-06
Senast inloggad:

Jag är en ingenjör på 40 år som har fotograferat sedan 1999 då jag köpte min första digitalkamera. Sedan i mars -04 kör jag Canon D-SLR och har kör numera mest med en 7D Mk II. :) Fotograferar nästan allt, djur, natur, motorsport, studioporträtt, produkter, etc. Har varit med på Fotosidan sedan starten 2001, men med lite varierande grad av engagemang. Sedan 2015 ordförande i Sundsvalls Fotoklubb.

Vem är jag?


Mina intressen:
Posering, Action / Äventyr, Sport / Motorsport

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker forum är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Under en vandring i Jämtlandsfjällen 2005 tog jag några bilder som jag är väldigt nöjd med. Men det finns fler glada fotominnen, att fota två glada tjejer samtidigt tex är mycket roligt.

Min största inspiration:
Det finns många... Klum såklart inom naturfoto, en amerikansk fotograf som heter Andy McFarland inom modellfoto. Men det finns fler som sagt.

Jag fikar helst:
Kaffe å bulla

I kameraväskan har jag alltid:
...alldeles för mycket grejer. "Bra att ha" har gått överstyr.

Drömbilden är:
Vilda djur i Afrika.

 
Modellbilder
Vanligt
3 bilder
Porträtt
Vanligt
2 bilder
Natur
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS