Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Excellentium
Ålder: 50 år
Bor: Åkersberga, Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1999
Medlem sedan: 2004-05-26
Senast inloggad:

Snubbe från norra Stockholms förortsland. Har alltid haft en livlig och levande fantasi inom mig, främst sagor och fantasy. Började arbeta som bildarkivarie på en av landets mest förnämsta bildbyråer som ung 20-åring. Fastande där i sex år och fann även mitt intresse för fotografering, tack vare möjligheten att studera fantastiska fotografers bilder dagligen. Slutade där som bildredaktör, då jag "gick in i väggen". Utvecklade tyvärr en social fobi, som jag ännu lider en del av, men är betydligt bättre idag. Försöker ofta fotografera, men hamnar i en del svackor (har så mycket annat jag pysslar med)... Har inga ambitioner om att livnära mig som fotograf utan tycker bara det är utvecklande, rogivande och kul!

Annars gäller främst Luis Royo, Elric of Melnibone, Bolt Thrower, CSI, Slayer, Tolkien, Neverwinter Nights, Criminal Minds, The Gathering, Gladiator, Lovecraft, Candlemass, Djurgårdens IF, "Blodbok", Excalibur och mina två barn...

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Svart-vitt, Vilda djur, Arkitektur, Porträtt, Natur, Fine Art Nude

Jag fotograferar helst med analogkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
Peter Gerdehag eller Hans Strand... Jag kan inte välja dem emellan...

Jag fikar helst:
Med termos ute i naturen i någon underbar idyll...

I kameraväskan har jag alltid:
Anteckningsbok och penna eftersom jag skriver mer än jag fotograferar, och kan få nog så mycket inspiration till en text som till en bild när jag plåtar...

Drömbilden är:
Älvors dans på en daggvåt sommaräng i gryningen... ;)

 
Album 1
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS