Kampanj – Ett 1 års gratis Plus-medlemskap och rabatt på kameraförsäkring

Plusmedlemskap värde 220 kr per år

Annons
Användarnamn: induce
Ålder: 37 år
Bor: Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2004
Medlem sedan: 2004-06-05
Senast inloggad: 2021-05-03 08:10

Hej!

För mig är foto en hobby men också ett sätt att koppla av och koppla bort. Det adderar en dimension till promenaden eller resan. Jag tycker om att fånga ögonblick att minnas. Att se saker ur en annan vinkel. Lära mig nya saker. Efterbehandla. Förr var jag uppslukad av att ta bra bilder, nu fokuserar jag mer på att ha roligt och experimentera. Bli bättre på det jag tycker är kul. Det är också väldigt kul att föreviga fina stunder för andra. Sen kan jag inte sticka under stol med att jag gillar den tekniska aspekten också, prylnörd som jag är ;-)

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Barn, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

 
Naturbilder
Vanligt
6 bilder
Porträtt
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS
Tamron till Sony - Scandinavian Photo