Annons
Användarnamn: dahrenberg
Bor: ÅSA (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2001-12-12
Senast inloggad:

Hej document.write( USER_LOGIN ); ,vad roligt att du hittat till min sida! "Efter många års paus från fotograferande så skall jag ta mig kragen och börja lufsa runt i skog och mark, stränder, bland människor och djur.
Där DU minst anar det..."

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Arkitektur, Porträtt, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
är även mitt sämsta... se nedan.

Mitt sämsta fotominne:
1988 tog jag och fadern en tur med min kostersnäcka i Göteborg södra skärgården och på hemvägen med solen i ryggen gled vi in mot Långedrag via rivöfjorden. Jag helt upptagen att segla med ena knät och fota hamnarna med andra delarna av kroppen märker inte att en Stenabåt i 22knops kommit upp snett bakom oss och då TUTAR DE SOM FAN. Jag vänder mig om och ser en stålvägg 20meter om babord - Fy farao vad rädd jag blev och INGEN bild på fanskapet, bara fullt upp att inte kappsejsa när vågorna kom. Och vad gör farsan? Jojo, frågor om det finns mer kaffe i termosen och en macka till - Suck! Med sådan fader blir man lugn och sansad i livet....

Min största inspiration:
är mötet med människor.

Jag fikar helst:
kokekaffe med mjölk

I kameraväskan har jag alltid:
Kamera kanske?

Drömbilden är:
Drömd

 
Släktbilder
Vanligt
1 bilder
Natur
Vanligt
1 bilder
Djur
Vanligt
1 bilder
Willor och byggnader
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS