Annons
Användarnamn: Johan81
Ålder: 42 år
Bor: Munka Ljungby, Skåne län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2005
Medlem sedan: 2004-06-14
Senast inloggad:

Börjat plåta en del "modellbilder" samt även en del bröllopsfotograferingar. Har gjort några mindre reklam jobb. Älskar att fotografera och just nu plåtar jag och bokar in modeller ifrån www.modellbilder.se
Har alltid varit intresserad utav fotografering men kanske inte brukat allvar förrän år 2006.

Driver en Enskild firma sedan ca 1 år tillbaka med namnet Studio Johan Ejehag. Jag ser väldigt seriöst på det jag gör och försöker utvecklas hela tiden. Lyckas Jag? Kommentera gärna mina bilder eller skicka ett PM.

När jag inte plåtar jobbar jag tillsammans med mina föräldrar i ett familjeföretag med totalt 9 anställda. Vi är ett tillverkade företag som jag jobbar med allt ifrån lagerarbete till försäljning och produktionsplanering. För övrigt så har jag även min studio i ett litet rum på jobbet inte jätte avancerat men det räcker till för det mesta.

När det sen närmar sig oktober månad är jag aktör i Engelholmsrevyn som drar ca 5000 åskådare varje år. Engelholmsrevyn har premiär Nyårsafton och vi spelar sedan hela Januari en helg till. Så där blir också väldigt många timmar. Så efter dessa jobb och intresen försöker jag renovera lite på mitt och min sambos hus. När jag är ledig??? Nja det känns bara långtråkigt!

Tack för att Ni tittade på och läste min profil!

P.S Glöm inte gästboken D.S

ANNONS