Annons
Användarnamn: SirJohn
Ålder: 52 år
Bor: Lerum, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Yrkesfotograf
Började fotografera: 1988
Medlem sedan: 2004-07-10
Senast inloggad: (visas ej)

Tycker om att fotografera allt men är inne i en period av modellfotografering som varat det senaste året. Jag tycker det är jättekul men inser att det finns mycket att lära.

Varje vecka ger jag ett litet fototips i min blogg. Tipsen kör jag upp via youtube. Du kan hitta mina tips på min presentationssite där eller via min blog och hemsida:
-PictPro YouTube

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Lånade en stor tele ifrån jobbet en dag (600/4 med 1,4x konverter) och slet omkring med den i skogen bakom huset. Råkade då för första och enda gången "trilla på" en uggla som poserade så fint. "Rätt tid rätt platts" Tyvärr är bilderna på dia och jag hittar dem inte för att scanna in dem. Men jag mins bekanstskapen med uglan som något ljuvt.

Mitt sämsta fotominne:
Ett svartvitt bröllopsjobb som jag gjorde fel på filmframkallningen när jag va typ 20 år gammal. Inte kul att presentera de halvtaskiga bilderna till det nygifta paret.

Min största inspiration:
Andras bilder.

Jag fikar helst:
kaffe och en nygräddad kanelbulle. (Café Husaren i Haga/Göteborg gör riktigt nice bullar... och stora också)

I kameraväskan har jag alltid:
Min kamera och några linser.

Drömbilden är:
En safari i Afrika, landskap med något spännande djur i förgrunden.

 
People
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS