Annons
Användarnamn: Toba
Ålder: 54 år
Bor: Norrköping, Östergötlands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1992
Medlem sedan: 2004-08-14
Senast inloggad: 2024-02-05 16:12

Började fota tidigare än -92 men då med kompaktkameror, skaffade "riktig" kamera -92 och började fota mer, Dock blev fotograferandet lagt på hyllan pga jobb. I januari 2004 köpte jag mig en Olympus C-5000z för att se om det där med digitalfoto var nått att ha, oh det var det ju..
Jag började plåta med min gamla XD-5:a också och blev biten på nytt. Dock så blir det lite bökigt när man måste ut till föräldrarna för att leka i mörkrummet så fram mot julen 2005 skaffade jag en dslr och på den vägen är det. Nu återstår bara att lära sig hur man fixar till bilder i PS, så man kan rädda alla dummheter som ehhh.....kameran hittar på....när jag plåtar...

För tillfället har fotograferandet fått stå tillbaka lite, iaf det som inte är "gulligt" eller halvdokumentärt. Jag har råkat hamna mitt i en valpkull där jag även tagit en av valparna så det har blivit ganska mycket hundbilder de senaste månaderna (sedan 2005-10-22), och vi vet ju alla vad "fotosidan" tycker om husdjursbilder ;) Förhoppningsvis lyckas jag även med lite andra bilder under tiden så jag kan få något nytt att lägga upp till allmän beskådan.

Presentationsbilden är plåtad av Henrik Löf under en fototur, jag försöker att fotografera några röda blommor.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker forum är roligast.

 
Djur och natur
Vanligt
2 bilder
Flyg
Vanligt
3 bilder
Studiofummel
Vanligt
0 bilder
Motorsport
Vanligt
2 bilder
Norrköping, för tjyven
Vanligt
1 bilder
Ostkusten
Vanligt
1 bilder
Saker från vardagen
Vanligt
1 bilder
Gammal och scannat
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS