Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: permsamuelsson
Bor: Göteborg (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2004-08-16
Senast inloggad:

Hej, ni som trillar in här. Jag har hållit på med foto i över 10 år och har nu tagit det sista steget över till den digitala världen.

Gillar dramatiken och ljuset i fjällen och Arktis (som jag har haft förmånen att få besöka vid några tillfällen). Annars blir det mycket tid i Bohuslän och runt Göteborg samt en och annan längre fototur.

Till slut har jag kommit över steget att allt ska vara så lätt som möjligt och börjat släpa med mig stativ, flera objektiv och filter ut i naturen. Jag har nog lämnat dia bakom mig, i alla fall för ett tag framöver, men vi får se.

Profilbilden är tagen av Martin Fransson.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
...väntar jag fortfarande på att uppleva. Tillsvidare är det de fototurer jag gör med vänner. Väntan på att solen ska gå upp en iskall morgon i Svartedalen ligger högt på listan.

Mitt sämsta fotominne:
...är när jag efter en kortare resa lämnade in film för framkallning och en av rullarna var förstörd. Säkert den med bäst bilder på också...

Min största inspiration:
...är alla som kan lära mig något (och de är många).

Jag fikar helst:
...ofta och gärna. Bara man får gott kaffe.

I kameraväskan har jag alltid:
...mer minne.

Drömbilden är:
...tagen någonstans dit nästan ingen kommer. Bilderna från Ryssland ligger bra till där, men det kan såklart bli ännu bättre.

Mina favoritbilder från andra fotografer

 
Ramsvikslandet
Vanligt
8 bilder
Udda prylar
Vanligt
0 bilder
Svart & Vitt
Vanligt
0 bilder
Västkusthöst
Vanligt
0 bilder
Provence
Vanligt
0 bilder
Växter
Vanligt
0 bilder
Norge
Vanligt
0 bilder
USA
Vanligt
0 bilder
Svenska fjäll
Vanligt
0 bilder
Arktis
Vanligt
0 bilder
På resa
Vanligt
0 bilder
Bohuslän
Vanligt
2 bilder
Människor
Vanligt
0 bilder
Natur
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS