Annons
Användarnamn: Linda Hellstrom
Ålder: 40 år
Bor: Umeå, Västerbottens län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2002
Medlem sedan: 2004-08-17
Senast inloggad:

Gillar att fota och är intresserad av fotokomposition. Fotar nog allra mest ute i naturen men försöker ändå variera mej litegrann. Har en Canon EOS 350D som jag härjar mycket med.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Barn, Bröllop, Svart-vitt, Vilda djur, , Action / Äventyr, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Sommaren 2006. Höga Kusten-leden. Sommaren 2007. Jotunheimen Nationalpark, Norge. Jag. Petra. Naturen. Kameran. Tid. Vad mer kan man begära??

Mitt sämsta fotominne:
Tog bilen iväg till Slåttdalsskrevan i Skule (http://www.skulenaturum.se/173.html) med en kompis för att fotografera med våra analoga systemkameror för ca 2 år sedan. Vi började vandra uppför med insåg snabbt att vi hellre stannade för att fota än att vandra vidare. Timmarna gick och vi fotade för glatta livet, svampar, grodor, vattendrag, gröna lummiga skogsbryn mm. Glad och lycklig skickade jag in min 36-korts film för att få världens chock när bilderna framkallats. Rullen var svart-vit! Alla vackra skogsfärger var dass-gråa. Skam och vanära!!

Min största inspiration:
Definitivt naturen! Den är underbart skapad och jag förundras varje gång jag studerar den, hur otroligt vackert det är runt omkring oss.

Jag fikar helst:
Utomhus när det är lite kallt. Rykande het chocklad och smörgåsar, finns det nått bättre?! Annars funkar ett inomhusfika också bra, men ute ger en speciell känsla och frambringar så många härliga minnen.

I kameraväskan har jag alltid:
Alla objektiven, solskydd, polfilter, rengöringshandduk, extra batteri och extra minneskort. Kameran? Ja, den hänger runt halsen. =)

Drömbilden är:
En skarp närbild på ett vilt djur på Afrikas savann, med mäktiga färger i bakgrunden :)

 
Resor
Vanligt
3 bilder
Natur
Vanligt
2 bilder
Diverse
Vanligt
2 bilder
Djur
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS