Annons
Användarnamn: ofu
Ålder: 59 år
Bor: Stockholm, S-malm, Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1975
Medlem sedan: 2004-08-18
Senast inloggad:

Jag är hobbyfotograf som har haft ett långt uppehåll men försöker mig nu på en nysatsning. I tonåren ägnade jag i stort sett hela min fritid till fotografering.

Efter några års pluggande började jag jobba med satellitbilder och GIS. Jobbar huvudsakligen med digital bildbearbetning och bildanalys. En av mina mest exponerade bildverk är faktiskt bakgrundsbilden i TV4 väder, vilken jag la ner mycket arbete i. TV4 blev mycket nöjda med resultatet och har använt den i flera år nu.

Fick en nytändning för några år sedan när priset på digitala systemkameror blev överkomligt för oss vanliga amatörer. Har även skaffat lite studiotillbehör i form av studioblixtar, softboxar, snoot m.m. Studiofotograferingen är en riktig utmaning och hyser stor respekt för konsten att skriva med ljus.

Fotar annars mest för husbehov som vänners bröllop och diverse ideella projekt. Mitt stora projekt just nu är att sätta samman bok med övningar för balansboll. Boken kräver c:a 600 studiobilder som jag fotar mha frivilliga modeller. Eftersom jag har ett ganska stort engagemang inom träning, friskvård och medicin så kommer det nog bli en del bilder inom det området framöver.

 
Träning & idrott
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS