Annons
Användarnamn: Erlandsson
Ålder: 42 år
Bor: Malmö, Skåne län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1990
Medlem sedan: 2002-01-02
Senast inloggad:

Jag har varit intresserad av foto och speciellt digitalt sådant i snart 20 år. När jag inte fotar eller sitter framför datorn arbetar jag på ett Malmöbaserat IT-företag - Purple Scout. Där är jag regionansvarig för Malmö/Skåne.

Mitt fotointresse började på allvar när jag fick prova pappas systemkamera i början av 90-talet. Jag använde den tills jag hade råd att köpa egen utrustning.

Jag har länge fotat mycket naturbilder och macro av varierande motiv, men kommit fram till att jag vill utveckla mitt fotande mer åt reportagehållet. Jag vill att bilderna ska berätta något för åskådaren, och det var en svårare utmaning än jag hade tänkt mig.
De nya bilderna du kommer att få se här på fotosidan kommer i allt större utsträckning att försöka berätta något. Det kan du ha i åtanke när du kommenterar de bilderna jag lägger i en kritikpool.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Macro, Reportage / Situation, Vilda djur, Action / Äventyr, Digital efterbehandling

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

 
Natur
Vanligt
0 bilder
Malmö Streets
Utställning
9 bilder
Resor
Vanligt
0 bilder
Abstrakt
Vanligt
0 bilder
Djur
Vanligt
0 bilder
Landskap
Vanligt
1 bilder
Båtaktigt
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS