Användarnamn: -Catherine-
Ålder: 49 år
Bor: Gnarp, Gävleborgs län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2002
Medlem sedan: 2004-09-05
Senast inloggad: 2020-08-04 22:15

Nu blev det verkligen dags för mig att uppdatera min presentationssida 

Vintern har anlänt till Gnarp och lagt sitt vita täcke över marken. Det är vackert att se på och på kvällen lyser det upp lite och gör det mindre dystert.
Jag gillar vinter, det har jag alltid gjort. Fast numer så är värderingarna något annorlunda mot när man var ung 
Numer njuter jag av att få sitta inne i soffan, med en god bok, en kopp the och en brasa tänd i spisen..jag är inte alls sugen på att ge mig ut och bli blöt och kall…en riktigt soffpotatis blir jag på vintern 

I år har jag dock planer på att trotsa min avsky mot kyla och snö för jag vill ge mig ut och ta lite vackra vinterbilder. Jag har i flera år lidit av svår avundsjuka för de fotografer som trotsar vintervädret och kommer hem med ofantligt vackra bilder, nu är det MIN tur tänkte jag 

Mörkrummet är färdigbyggt och det blev helt fantastiskt bra, jag älskar det. Jag har allt jag någonsin kan behöva i det och allt är nogsamt planerat. Och det bästa av allt; jag har en grym ventilation  Ingen mer otäck huvudvärk och inget mer illamående, så underbart!
Så nu har jag minsann ingen ursäkt längre för att inte skapa härliga kopior på allsköns möjliga och omöjliga vis, jag längtar ned i mörkrummet varje dag 

Studioplåtningen den lägger jag alltid lite i ide över vintern. Pga att vi fortfarande inte fått till ett vettigt undertak så är det lite som att elda för kråkorna när man värmer upp där och följden blir ju då en saftig elräkning eftersom vi inte har ngn annan värmekälla där än el-element. Jo, vi har gasolkaminen iofs, men den är inte helt tillräcklig den heller. Jag har köpt en vedkamin som skall installeras i studion, men ännu har jag inte fått fram en skorsten till vettigt pris, men jag letar och letar, jag borde hitta ngn som passar snart.

MEN, eftersom jag inte plåtar i studion så mkt nu, då hinner jag ju desto mer att vara i mörkrummet, å DET är ju bra 
Jag har gått med i ”det analoga mörkrummet” här på FS, så jag har som ambition att lägga ut lite bilder när jag varit ned och kopierat.

FS har förändrats en hel del sedan jag gick med som medlem, inte allt som jag tycker blev bättre, men så är det som verkligen blev bättre, otroligt bra istället.
Jag gillar FS och kommer förmodligen hänga kvar här många år framöver. Jag har lärst mig sååå mkt av de underbara människor som hänger på denna sida, och jag försöker själv att dela med mig av den ringa kunskap jag besitter,

Jag älskar att surfa runt och titta på alla bilderna i kritikpoolerna, att kommentera där man tycker man kan tillföra ngt , men också att bara inspireras och njuta av vackra, spännande, gripande och glada bilder..

Tack alla sköna bildskapare för att ni delar med er av era underbara bilder och er kunskap!

Medlem i gruppernaSunflower
Sunflower
3 kommentarer
Snobben
Snobben
6 kommentarer
Gräsand
Gräsand
3 kommentarer
#1319725
#1319725
0 kommentarer
#701921
#701921
0 kommentarer
Svekfulla Hemligheter
Svekfulla Hemligheter
3 kommentarer
 
Till min älskade...
Kollektion
3 bilder
In White....
Kollektion
3 bilder
Harlequin .- Medley
Utställning
8 bilder
Island
Vanligt
2 bilder
Studio
Vanligt
27 bilder
Stilleben
Vanligt
1 bilder
Solnedgång
Vanligt
1 bilder
Blommor & blader
Vanligt
26 bilder
Barn
Vanligt
2 bilder
Fåglar
Vanligt
3 bilder
Natur
Vanligt
10 bilder
Analoga mörkrummet
Vanligt
12 bilder
Macro
Vanligt
4 bilder
Porträtt
Vanligt
3 bilder
Blandat
Vanligt
4 bilder
Djurbilder
Vanligt
20 bilder
 
 

Elinchrom ELB 500 TTL