Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Sthe
Bor: Örnsköldsvik, Västernorrlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1989
Medlem sedan: 2004-10-07
Senast inloggad: 2024-03-20 17:52

Hej document.write( USER_LOGIN ); , välkommen till min sida!
Kille som alltmer börja ägna mig åt den sköna konsten att fotografera och tycker det är riktigt kul. Har en digital systemkamera samt en powershotkamera som jag använder så ofta jag kan. En bra grej med digitalfoto är att man inte behöver begränsa sig för antalet tagna bilder pga kostnader för framkallning. Att man sedan lätt kan föra över fotomediat till en dator för vidare redigering med ett bildbehandlingsprogram är ju också en tillgång. Mitt digitalbilds fotograferande har inga gränser det rör sig om vyer och motiv på allt som rör sig och står still mellan himmel och jord. Här är några favorit situationer då kameran absolut är framme vid vandringar i naturmiljöer och kustnära landskap, på resor utomlands och inom Sverige, på upplevelse evenemang som pop & rock konserter och festivaler.

E-posta mig gärna om du har någon fundering
staffan.heldner

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Macro, Posering, Vilda djur, Arkitektur, Produkter, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Jag fikar helst:
Det er äna olika! Det beror på vad jag känner för och var jag befinner mig. Men en muffins med blåbär och hallon kan vara gott ibland.

I kameraväskan har jag alltid:
-Min digitala systemkamera samt powershotkamera. -Laddade reservbatterier. -En PLAN för oförutsedda händelser samt ett kitt med de fyra PPPP na.

Drömbilden är:
Har ingen speciell drömbild, men som sagt det finns mycket att avbilda i denna värld lokalt som globalt, smått som stort på nära håll och på avstånd.

Mina favoritbilder från andra fotografer

 
TUNNELBANA
Vanligt
0 bilder
EGEN_ART
Vanligt
0 bilder
MAT, FRUKT, BÄR...
Vanligt
0 bilder
VÄXTLIGHET
Vanligt
0 bilder
SLUSSEN
Vanligt
0 bilder
MISCELLANEOUS
Vanligt
0 bilder
GÖTEBORG
Vanligt
0 bilder
STOCKHOLM
Vanligt
0 bilder
LIVEKONSERTER
Vanligt
8 bilder
DJUR...
Vanligt
0 bilder
GREKLAND
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS