Användarnamn: Kvitung
Ålder: 52 år
Bor: gustavsberg, Stockholms län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2001
Medlem sedan: 2004-10-12
Senast inloggad:

Hej document.write( USER_LOGIN ); , kul att du tittade förbi Titta i mina album och lämna gärna några kommentarer !


Mina främsta intressen är tema-fotografering att återskapa olika tidsperioder.och skapa sagoillustrationer, och lite av dokumentära foton ta bilder på plats och det är främst människor jag fotograferar.
Några av mina förebilder är David Douglas Duncan, och W. Eugene Smith.
Jag är ute på uppdragsfotograferingar med olika myndigheter som min främsta verksamhet.

När det gäller fotografering har jag gått från teckning till foto för jag är otålig, men det blir sitta mycket i PS. Min första Digitala kamera var en D70 sen bytte jag till Canon och där har jag stannat. Jag lägger stor vikt och mycket tid åt hitta rekvisita
till mina bilder. foto för mig är som modellbygge, det som är intressant är att hitta lösningar hur man ska få till bra fotografier. grov jobbet gör jag på fältet och PS är bara som fint sandpapper inte ett vertyg i sig


Privat i inriktar jag mig mest ovan nämnda teman och porträtt, har införskaffat utrustning och har egen studio hemma jag gillar verkligen att laborera med ljus och ljussättning.

Har jag besökt din sida lämnar jag i regel en kommentar om jag ser nåt jag gillar.
Anledningen till att jag finns på fotosidan är för utvecklas och att bli inspirerad och hjälpa andra utvecklas genom att bjuda på mig själv och mina kunskaper. Därför undanber mig "Bror Duktig" kommentarer. är du bäst i hela världen behåll det för dig själv, men konstruktiva kommentarer även om de är hårda men då med förslag till förbättring, tar jag gärna emot och det är sådana jag försöker ge själv.


För övrigt gillar jag att lira xbox-live därav mitt smeknamn KV de engelspråkiga kan inte uttala kvitung utan det blir att möjligt viiituun? så de valde att kalla mig KV sen har det hängt med. utöver den lasten så seglar jag vikingbåt och håller på med lite ditt och datt på min fritid.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Nattbild, Reportage / Situation, Studio, Svart-vitt, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Digital efterbehandling, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

USMC 1945
USMC 1945
4 kommentarer
Dalamarchen
Dalamarchen
0 kommentarer
Lejonbacken
Lejonbacken
0 kommentarer
Compagnie of st sebastian
Compagnie of st sebastian
0 kommentarer
Vintage
Vintage
3 kommentarer
Naturen egen älg
Naturen egen älg
1 kommentarer
 
Mina bilder
Vanligt
9 bilder
montage
Vanligt
1 bilder
 
 

Elinchrom ELB 500 TTL