Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: steppen7
Ålder: 46 år
Bor: Bro, Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2003
Medlem sedan: 2004-10-13
Senast inloggad:

Är för tillfället tjänstledig från datateknikerjobbet för att plugga civ. ing. i mikroelektronik på KTH. Har tidigare jobbat med att konstruera hård- och mjukvara till små inbyggda system.

Jag gillar att fota i princip allt så länge det är oregisserat. "Titta hit" är väl det längsta jag kan sträcka mig när det gäller att styra bildens innehåll. Att snabbt göra det bästa av situationen är kul, tex att fota vilda djur.

Fotohistorik:
Plockade ner farsans gamla mörkrumsgrejer från vinden när jag var runt 12-13år och körde lite svartvitt med en helmanuell Minolta. Sen kom moppeåldern och grejerna åkte upp på vinden igen. Vid årsskiftet 2002/2003 åkte jag till Rwanda och lånade med mig farsans EOS650 (som jag senare fick i present). Där tog jag ett antal bilder som jag blev fantastiskt nöjd med och sedan dess har fotointresset växt stadigt.

Fotosidan har verkligen inspirerat mig. Så pass att jag numera har införskaffat en rätt fin fotoväska...

 
Afrikaner
Vanligt
6 bilder
Afrikas vilda djur - 2005
Vanligt
4 bilder
Rwanda '03
Vanligt
0 bilder
Grenar
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS