Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Maria04
Ålder: 77 år
Bor: Vasa, Finland (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1980
Medlem sedan: 2004-10-19
Senast inloggad:

Fick min första kamera, en Canon A 1, av en vän, som tyckte att jag borde satsa på fotografering. Sedan dess har jag använt kameran flitigt, det har blivit bilder av natur, barn, djur och en oändlig massa familjefester,dop,födelsedagar och bröllop samt på resor - nästan så att jag börjat se på omgivningen i fyrkanter. Köpte en ny kamera 1995,Minolta Dynax 500si. Det har blivit mest diabilder under åren. Våren 2004 föll jag för "grupptrycket" och skaffade mig en digitalkamera, Nikon CoolPix 8700.
Har deltagit i en och annan fotokurs under årens lopp, men känt att jag vill utvecklas mera. Tillhör nu en inofficiell fotoklubb i Vasa,Finland, som vi kallar Knäppisarna. I denna klubb och förhoppningsvis även via Fotosidan hoppas jag kunna lära mig mera, kunna ta bättre bilder till nytta och nöje för mig själv och andra.

 
Blandat
Vanligt
5 bilder
Barn
Vanligt
1 bilder
Djur- och naturbilder
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS