Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: MeuXen
Ålder: 35 år
Bor: Mariehamn, Åland, Finland (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2004
Medlem sedan: 2004-11-20
Senast inloggad:

Hej på dig du, kul att du hittade till min sida!

Efter mycket om och men, så har jag valt att börja bli aktiv här igen på FS! Jag har haft så mycket att tänka på senaste tiden, så att jag nästan tappat intresset för foto, men nu ska jag ta mig i kragen och börja experimentera, satsa på, testa nya saker.. Ja massor =)

Under denna tid jag har varit borta så har jag sysslar mest med skolan, och sådant.. Det är ju bara ett halvår kvar nu innan jag går ut från Ålands Yrkesskola (Dator inriktningen)

Sedan ska jag satsa på att komma in på Svenska Yrkeshögskolan, som byter namn till Novia, två Finlandsvenska Yrkesskolor som slås samman. Sydväst och SYH. Detta blir aktuellt 2009, och tills dess så ska jag ta fantastiska bilder till min portfolio =)

Jag har nyligen beställt hem ett set med D-lite 2 blixtar + diverse tillbehör, förhoppningsvis kommer dom mycket till nytta =)

Ska börja satsa på mycket porträtt och mode fotografering, då det är de som faller mig mest i intresset för Studiofotografering!

Jag hoppas att du gärna kommenterar mina bilder, så att jag får bra feedback på hur kan jag förbättra mitt fotoöga =)

Hoppas du har de trevlig bland mina album!
Besök gärna min hemsida, där du kan hitta andra bilder !

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Bröllop, Mode, Reportage / Situation, Studio, Posering, Svart-vitt, Mörkrum, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

 
Övrigt
Vanligt
2 bilder
Gatufotografering
Vanligt
1 bilder
Natur
Vanligt
1 bilder
Porträtt
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS