Annons
Användarnamn: sgtprobe
Bor: malmö
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2004-11-20
Senast inloggad:

Jobbat med bild/design i stort sett hela mitt liv. Föddes med pennan i hand som vissa av mina gamla kompisar brukade skoja om. Har dock helt gått över till det digitala skapandet för ca 13-14 år sedan. Och har jobbat med det sen dess, allt från datorspel, till rena bilder för konstens skull. Kan även lite av animationens stora magi och brukar få ta hand om sådant när det behövs. Foto är något som jag har upptäckt sent i livet, men är helt hänförd av det, att något så enkelt som att trycka på "en" knapp kan vara så avancerat och dölja en hel vetenskap. Underbart. =0)

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Mode, Studio, Posering, Svart-vitt, Action / Äventyr, Arkitektur, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker forum är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När det klickade, när jag förstod vikten av ljusmätning. Att jag kunde lita på mig själv och få samma ljus i bilderna så som jag såg dem.

Mitt sämsta fotominne:
När jag bytte från Nikon till Canon.. Inget fel på Canon, men jag blev aldrig kompatibel med kamera huset. Bytte till canon för att min bror är canonist, och med motiveringen att vi kunde byta erfarenheter lättare då. Men mitt intresse försvann i takt med att jag aldrig lyckades få bilderna som jag ville ha dem med det systemet, så nu är man åter Nikonist. Yeah :P

Min största inspiration:
Ansel Adams.

Jag fikar helst:
Inte alls. Fjantigt med allt fikandes nu för tiden. Och alla barnvagnar.. Urk

I kameraväskan har jag alltid:
Minst en Prime.

Drömbilden är:
Drömsk, och talande. Givetvis landskapsbild alá Ansel adams.

Nisse
Nisse
0 kommentarer
Fotografen
Fotografen
1 kommentarer
Där kottarna bor
Där kottarna bor
0 kommentarer
Get ready
Get ready
0 kommentarer
Loppan!!
Loppan!!
0 kommentarer
Smulan
Smulan
0 kommentarer
 
Människor
Vanligt
1 bilder
Smått o gott
Vanligt
5 bilder
Natur
Vanligt
4 bilder
 
 

Lastolite HaloCompact