Annons
Användarnamn: Taiga
Bor: Vildmarksriket (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1982
Medlem sedan: 2002-01-17
Senast inloggad: (visas ej)

OBS OBS har flyttat det mesta av min verksamhet till min hemsida www.taiganatura.com Där finns även min blogg, välkommen dit : )

Lars-Göran

Välkommen till Pineforest Photography

Naturintresserad sedan barnsben, att fotografera och vistas i naturen är livskvalité för mig,jag är en djurvän av stora mått.Jag Fotograferar mycket från gömslen, vilket är både spännande och givande, gillar att göra iordning gömslet själv och sen vänta där med spänning.Bedriver ett eget åtelprojekt som jag lägger ner enormt med jobb på under vintern för rovfåglar sen 20 år tillbaka.Det är ett slitsamt jobb att släpa ut mat under vintern, men jag gör ju en välgärning med maten och får upplevelser och ibland nån bild som belöning för allt slit. Höjdpunkten under året är tjäderspelet, och det blir många härliga nätter i mitt gömsle då tjädern spelar.En bra egenskap som jag har är ett enormt tålamod, som är måste vid djur och fågelfoto. Älskar myrområden och småtjärnar där jag hittar många av mina motiv.Betraktar skogen som mitt andra hem och besöker skogen så fort tid finns,och upplevelsen sätts i främsta rummet Är enormt inspirerad av Finsk naturfotografering och känner mig hemma när jag ser de finska naturfotografernas bilder på djur och fåglar.

En sotig kaffepanna några goda smörgåsar och en eld gjord på tjärved, är några saker som höjer stämningen när jag vandrar i markerna.Har fått Lions miljöstipendium och Kommunals kulturstipendium. Alla mina djur/fågelbilder är tagna på vilt levande individer. Favoritmusik är Enigma som stämmer väl överens med mina känslor och tankar om naturen.

Jag gör mina bilder i kameran och inte i datorn !April 2010 Invald i Naturfotograferna


Ha de gott och fota väl
Mvh
Lars-Göran Abrahamsson

Medlem i gruppernaVem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Vilda djur

Jag fikar helst:
Kaffe kokat vid öppen eld och några mackor

I kameraväskan har jag alltid:
Det som behövs och lite till..

Drömbilden är:
En vilt levande varg vore väl inte helt fel ;)Sen har jag en dröm till, att få möta och fotografera en lappuggla, skogens vackraste fågel.

 
Blandat
Vanligt
0 bilder
Kusten
Vanligt
0 bilder
Landskap
Vanligt
0 bilder
Fåglar/djur
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS