Annons
Användarnamn: 3mma
Ålder: 33 år
Bor: Åhus, Skåne län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2002
Medlem sedan: 2004-12-12
Senast inloggad:

Hejsan, jag är en helt vanlig tjej som verkligen fastnat för att fotografera under de senaste åren. Fick för ett tag sen ett stativ så nu har man börjat ge sig på bilder utan blixt, vilket jag dock fortfarande har lite problem med, men det kommer väll så småningom. Just nu går jag på ett gymnasium i Kristianstad... så en hel del fritid försvinner. Men när jag väl har tid, så ägnar jag mig åt att spela volleyboll, rita, sjunga, fotografera och en massa andra vardagliga saker. Hoppas ni tycker om mina bilder. MvH Emma.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Gatufoto, Macro, Barn, Posering, Svart-vitt, Digital efterbehandling

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
är än så länge när jag var ute på stranden och provade på olika inställningar på kameran. Blev en hel del lyckade bilder både på stranden och på hamnen.

Mitt sämsta fotominne:
Ja det finns så många eftersom man inte kan få alla bilder till de bästa. Kan helt enkelt inte välja ut något speciellt minne.

Min största inspiration:
Jag tycker det funkar bra att kolla på andras bilder och där igenom få egna idéer. Självklar inte att kopiera och ta exakt likadana, men att ha någonting att gå efter.

Jag fikar helst:
På ett mysigt litet lungt café, där man bara kan sitta och ta det lungt och småprata lite.

I kameraväskan har jag alltid:
min kamera, ibland mitt stativ men jag är inte en så avancerad fotograf, så jag kör än så länge på det enkla.

Drömbilden är:
ja, låt mig se. Kanske en fin vinterbild på en flicka i vit klänning.

ANNONS