Annons
Användarnamn: Mårten_Svensson
Ålder: 43 år
Bor: 24562 (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1998
Medlem sedan: 2004-12-29
Senast inloggad:

En riktig Mårten är Skåning, så även jag. Började fotografera mest eftersom min morbror plåtade mycket på semestrar. Det tog tid, jag tyckte det var tråkigt så jag frågade honom vad han gjorde.
Han berättade, jag lärde mig.

Jag är inte så artistisk av mig, det är mer beskrivande bilder jag tar. Kanske tråkigt, men jag tycker att världen är fin som den är, speciellt naturen.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Barn, Bröllop, Reportage / Situation, Studio, Posering, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Utrustning, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Jag utvecklas mycket just nu. Känns som om varenda fotosession är mitt bästa minne. Annars måste det vara min och Oskars (ogge) resa till lofoten år 2007. Fyren vid Eggum...

Mitt sämsta fotominne:
Första filmen med AE-1:an (1999). Jag var ledare för en grupp frilufsare och vi var på vår första fjällvandring. Det var en underbar tur men bilderna var allt annat än bra. Inte helt lätt att börja med så pass manuell kamera.

Min största inspiration:
Min flickvän och snart sambo Therese. Det har inget med fotografi att göra, men hon ger mig energi och glädje. Hon lyssnar när jag har viktiga funderingar över objektiv fastän hon egentligen skiter i kameror. Hon ser på bilderna jag tagit och hjälper mig rensa. Jag är bara orolig för hur dyrt det kommer bli för mig att betala tillbaks för allt hon ger mig. Får väl se om/när vi skaffar barn, antar jag :) Fotografisk inspiration får jag överallt, men jag tittar mycket på 1x.com. Kanske för mycket - det är lätt att få prestationsångest.

Jag fikar helst:
kaffe och chokladkaka.

I kameraväskan har jag alltid:
Lämnar ofta kameraväskan hemma (den är så stor) och tar med 30D och 50 /1.4 eller 17-40 /4 L. Eller båda objektiven.

Drömbilden är:
Jag lever och fotograferar i nuet. Jag har ingen drömbild. Mina mål förändras ständigt.

 
Jordbruk
Vanligt
1 bilder
Porträtt
Vanligt
9 bilder
Stämning
Vanligt
0 bilder
Resor
Vanligt
0 bilder
Hästar
Vanligt
0 bilder
Natur
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS