Annons
Användarnamn: Benson71
Ålder: 52 år
Bor: Örebro, Örebro län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1987
Medlem sedan: 2005-01-02
Senast inloggad:

Under mina första mer foto-aktiva år (15-25-årsåldern) använde jag en Nikon 801-s och labbade i mörkrum. Då var det bland annat experimentell fotografi som gällde - solarisering, basrelief mm. Nu är videoproduktion i mitt egna företag min kanal för att berätta med bilder. Som stillbildkamera använder jag tillsvidare bara en digitalkamera Pentax Optio 550.(5 Mp,5xzoom).

Har som videofilmare haft med sex minuter film i Mitt i Naturen; Svanar vid Tysslingen. Filmen var ett av huvudinslagen i programmet, som sändes 2000-04-26. Men då jag trots detta inte är proffesionell naturfotograf lär det nog inte dyka upp djurbilder på min sida.

Mitt bildintresse har fått mig att läsa Konsthistoria AB på distans. Mitt måleri i olja och akryl är en annan gren av bildintresset.

Om du bor nära Örebro eller Stockholm (eller har vägarna förbi) får du gärna höra av dig. Det kanske vore kul att ses över en fika och snacka foto....eller kanske livet i största allmänhet. Tveka inte. Kontaktinfo se min hemsida.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Gatufoto, Mode, Reportage / Situation, Svart-vitt, Mörkrum, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
Att "det stora" finns i "det lilla" och till synes beydelselösa.

Jag fikar helst:
Utomlands

Drömbilden är:
Inte tagen än.

 
Blandat
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS