Annons
Användarnamn: Robert Boman
Ålder: 50 år
Bor: Falkenberg, Hallands län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2003
Medlem sedan: 2005-01-07
Senast inloggad:

Det var min pappa som tog med mig in i mörkrummet när jag var riktigt liten, intresset för foto har alltid funnits där. Höll på en del med sv-foto och mörkrumsarbete fram till sena tonåren. Hade en period där jag reste en del och fotade enbart dia. Dessa dia blev sedan liggandes i sina magasin, intresset dalade med tiden.

Men så kom den som en gåva uppifrån, den digitala tekniken. Fick en dotter i Juni 2003 och fick låna en digital kompakt av min pappa som jag hade med på BB. Tog ett par hundra suddiga, men ack så värdefulla bilder. Fick ett totalt hänsynslöst återfall, köpte en egen kompakt och plåtade en del den sommaren. Köpte en Canon 300d senare det året, en kamera som jag behållit fram till sommaren 2008 då jag köpte en Canon eos 40d.

Är 39 år och utbildad Bergsskoleingenjör, jobbar dock inte inom bergbranschen utan befinner mig i den närbesläktade bygg-branschen. Jobbar i produktion med att bygga va-nät, vägar och husgrunder mm. Trivs fantastiskt bra med detta. Ger dessutom många möjligheter till spännande bilder.

 
Sportfoto
Vanligt
7 bilder
 
 
ANNONS