Annons
Användarnamn: LupoSvedese
Ålder: 51 år
Bor: Borlänge, Dalarnas län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1984
Medlem sedan: 2002-01-26
Senast inloggad:

Började fota med en liten Kodak Instamatic på 80-talet, då blev det mest att jag sprang omkring och retade gallfeber på kompisarna med att fota dem i tid och otid.

I augusti 1990 köpte jag en Canon Epoca som jag sedan har fotograferat/dokumenterat mina resor med fram t.o.m. oktober 2002.

November 2002 till oktober 2003 var det en Canon EOS 300 som gällde. I oktober 2003 bytte jag upp mig till en Canon EOS 5 och kompletterade den med en Canon EOS 10s i juli 2005. Numera har jag även tagit steget in i den digitala världen då jag skaffat mig en Canon EOS 30d.

Har aldrig haft någon speciell inriktning vad gäller motiv utan jag fotograferar det jag tycker är vackert, sen må det vara natur, föremål eller människor ("beauty is in the eye of the beholder" är ett av mina viktigaste motton). Har dock en stark passion för soluppgångar och solnedgångar och vatten i alla dess former (favoritmotivet blir således uppåtgående o nedåtgående sol vid vatten).

Sportfoto lockar mig en del idag då jag kommer från en idrottande familj. Skidåkning och cykel är de idrotter jag försöker mig på när tillfälle ges.

Är med i styrelsen för Falu Fotoklubb, först som ledamot och sedan 2006 är jag klubbens ordförande.

Medlem i grupperna



 
Italienska vistelser
Vanligt
2 bilder
Porträtt
Vanligt
1 bilder
Mikkeli med omnejd
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS