Annons
Användarnamn: tienna
Bor: Rättvik, Dalarnas län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2001
Medlem sedan: 2005-02-13
Senast inloggad:

Bilder har alltid intresserat mig och när jag fick en digitalkamera 2001 resulterade det i ett frosseri i fotograferande. Har problem med att jag oftast inte kan välja vad som är 'huvudpunkten' i bilden och försöker lära mig det, alltså alltid tacksam för kommentarer och kritik.
Favoritmotiv är allt i naturen och förstås mina barnbarn.
Dem första kameran var en Cameda Master Z4040, ersattes sedan av en Minolta D5 som nu har fått sällskap av Canon Powershot G9. Den är bra att ha med på semestern och tar inte stor plats i väskan men jag är inte riktigt nöjd med bildkvaliteten - för mycket brus - så nu har jag äntligen kommit till skott och inhandlat en Canon 40D som jag håller på att träna in mig på.
Jag tittar gärna på andra bilder för att försöka öva upp mitt bildseende och kanske lära mig lite. Däremot är jag ingen hejare på att kommentera men jag försöker...

Jag laddar också upp mina bilder till Flickr

/Inger

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:


Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
I min närhet
Vanligt
0 bilder
Djur
Vanligt
2 bilder
Barn
Vanligt
1 bilder
Blommor och besökare
Vanligt
2 bilder
Smått o gott
Vanligt
2 bilder
Naturmotiv
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS