Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: StefanSS
Ålder: 57 år
Bor: Hisings-Backa
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1980
Medlem sedan: 2005-02-18
Senast inloggad:

Jag har haft foto som hobby under större delen av mitt liv, har jobbat i fotolabb i över tio år samt varit med i diverse fotoklubbar. Innan jag gifte mig och fick mina två barn så hade jag eget svartvitt mörkrum. Sedan jag flyttade i hop med min fru har jag minskat mitt fotograferande till förmån för livets "plikter" men det är fortfarande min passion. Efter att ha hoppat på den digitala banan med en fuji-fs100 var jag fast och nu har jag avverkat Canon 20D, ännu en fuji-kamera och nu har jag landat med en Canon 5DMkII. Familjen och vänner är numera de vanligaste motiven, fotograferade en hel del matbilder åt en tidning under några år men nu är det privata bilder som gäller.
Har länge sökt ett alternativ till min stora Canon-kamera och fann det i Olympus EM-5 (OM-D) som jag numer har som standardkamera.

 
ANNONS