Annons
Användarnamn: TigerJoJo
Bor: Skåne län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1999
Medlem sedan: 2005-02-18
Senast inloggad:

Har alltid tyckt om vackra bilder och drömt om att kunna ta liknande själv. Pga mitt handikapp har detta inte varit möjligt innan. Men den digitala världen har ändrat det. Jag började med en videokamera som jag tog mest kort med, vilka var av rätt taskig kvalitet, så jag köpte mig en riktigt digital kamera.

Mina favorit motiv är från min egen trädgård, Blommor och djur i närbild. Ibland tar jag hjälp av min far när motiven inte är inom mitt rörelsemått :). Han har dessutom byggt ett specialstativ till mig att fästa på min rullstol vilket underlättar väldigt.

Jobbar mycket i Photoshop men har massor kvar att lära mig än.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Svart-vitt, Mörkrum, Vilda djur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Första
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS