Annons
Användarnamn: PernillaLidén
Ålder: 32 år
Bor: Gunnarn, Västerbottens län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2003
Medlem sedan: 2005-02-21
Senast inloggad:

Halloj!
Pernilla är namnet, född `86 och höll i min första kamera i 10-11 års åldern. Började testa det digitala fotograferandet under 2003 och det har gått från kompakt till systemare. Lär mig mer och mer rent tekniskt men det finns mer att lära sig.

Är lite för petig då det gäller bilder, har tyvärr förmågan att rensa lite för snabbt. Det brukar märkas efteråt då jag får en idé men "Ja just ja, jag tog ju bort den". Men ibland sparar jag mer än jag borde.

Hör nog till de som testar sig fram och ser på bilderna hur det blir. Har väldigt svårt att förstå siffrorna på objektiv och inställningar men hoppas på att kunna pränta in det i huvudet någon dag.

Amatör är jag men en del kallar mig frilans för att jag fotar till vissa saker ibland. Håller tex byasidan i gång med bilder. http://hem.bredband.net/arkivet

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Studio, , Digital efterbehandling, Produkter, Porträtt, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Aprilväder
Aprilväder
0 kommentarer
 
 
Gunnarn
Vanligt
1 bilder
 
 

Lastolite HaloCompact