Annons
Användarnamn: klerk
Ålder: 67 år
Bor: Örebro, Örebro län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1975
Medlem sedan: 2002-02-09
Senast inloggad:

Gillar att testa fotoprylar. Fotograferar helst detaljer och natur. Gärna sv/v. Fotograferar nog hellre än bra, men jobbar ständigt på tekniken och bildskapandet. När det gäller analog fotografering så använder jag mest den fantastiska "bridgekameran" Olympus is-3000, men även ett par kompaktkameror av bra kvalite finns i utrustningen. Till is-3000 har jag G40 blixten och lite annat jox. Mycket kamerautrustning i liten väska, med bildkvalite i toppklass! Vill jag vara nostalgisk och batterioberoende så tar jag Canon EF eller Rollei 35s med ut. Digital fotografering är kul för det går snabbt att se resultat och lätt att fota nytt om det inte blev bra första gången. Dessutom kul att kunna slösa bilder utan att det kostar...Just nu plåtas digitalt med en Olympus e-300 som är en mycket trevlig systemkamera med massor av möjligheter.jag har jag som princip att inte manipulera bilden efter att den är tagen. Mina upplagda bilder är alltså "naturella". Gillar också natur, fiske och motorcyklar (custom). När jag inte fotar... Har nog inte Fotosidans mest flashiga bilder... Men tycker att livet är kul i största allmänhet!

Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Action / Äventyr, Produkter

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av histogram. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker forum är roligast.

Mitt bästa fotominne:
alla dom korta ögonblick man ser att motivet och ljuset bara stämmer

Mitt sämsta fotominne:
uppdragsfoto. Blir bara kass

Min största inspiration:
när jag hittar en ny gammal kamera att testa. Eller kommer på att den där nya tekniken kanske inte är så j-la ny i alla fall... Allt går igen oavsett emulsioner eller pixlar.

Jag fikar helst:
nära en sjö med mc:n bak ryggen

I kameraväskan har jag alltid:
film, spegel och lite mer film. Numera även ett nyladdat batteri och ett tomt minneskort... Man förnyar sig.

Drömbilden är:
det långt kvar till än...

 
Svartvitt
Vanligt
1 bilder
Macro
Vanligt
0 bilder
Udda
Vanligt
0 bilder
Sköna bilder
Vanligt
2 bilder
Natur
Vanligt
2 bilder
Några porträtt
Vanligt
0 bilder
Gamla bilar
Vanligt
2 bilder
Rock!
Vanligt
0 bilder
Uthuset
Vanligt
0 bilder
Klondyke
Vanligt
2 bilder
Blommor
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS