Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: storformat1
Bor: TÄBY
Kategori: Frilansfotograf
Medlem sedan: 2005-04-08
Senast inloggad:

STORFORMAT UTSTÄLLNING
ARHOLMA 17 juli-16 augusti 2009.

"I caféet på Batteri Arholma ställer Patrik Roséen ut fotografier tagna med Storformatkamera. Motiven exponeras på analog bladfilm, som framkallas och förstoras i traditionellt mörkrum.

Utställningen innehåller spännande konstbilder framtagna med olika tekniker och material och visas i en utställning på vandrarhemmet Arholma Nord, Arholma.
...bilderna finns inte här på Fotosidan"

För mer information hänvisas till websidan:
www.arholmanord.se

--------------------------------

Hej och välkommen till min sida. Jag fotograferar med storformatkamera som laddas med bladfilm. Filmbladet framkallas och kopieras i mörkrum på silverrikt fotografiskt papper.

Storformat syftar på filmbladet som är stort som ett vykort 9x12cm (4x5tum).
Tack vare kamerans enorma rörlighet kan skärpeplanet, dvs exakta skärpan, justeras i princip hur man vill. Det används därför ofta för REKLAMFOTO för nya bilmodeller, smycken, parfym, mode...NATURFOTO med krav på detaljer och nyanser...

Om du undrar över något så får du gärna skriva i min gästbok.

Mvh Patrik

 
Bilder - Storformat
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS