Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: M_mollan
Bor: Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2002
Medlem sedan: 2005-04-21
Senast inloggad:

Foto, bilder, kreativitet och möjligheter!

Att fotografera har länge varit ett brinnande intresse och åren har verkligen gått fort sen den analoga kameran kom fram på högstadiet:) Det har hänt en del sen dess och just nu ligger makro, porträtt och fotografering tillsammans med musik väldigt varmt om hjärtat. (Mina tre M, Makro, Människor och Musik)

Men tro inte att jag stänger ute ett fototillfälle om det skulle hamna utanför de ramarna;) Foto för mig handlar om att ha kul, prova nya saker, vara nyfiken och bara finnas i stunden. För vem vet vad nästa femtiondels sekund kan erbjuda....

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Nattbild, Macro, Svart-vitt, Arkitektur, Porträtt, Natur, Toycamera, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Soluppgång på en en hästhage, truly fields of gold:)

Mitt sämsta fotominne:
..glömde sladden till laddaren på en cykelsemester runt Gotland:s ...men kameran klarade sig som tur var ända in i det sista;)

Min största inspiration:
Naturen, musik, fina människor, stillhet, harmoni, lekfullhet, frihet, glädje.... :)

Jag fikar helst:
Tillsammans med någon

I kameraväskan har jag alltid:
Linslocket, kameran ska jag ju använda

Drömbilden är:
riktigt snygg

 
Utmaningen
Vanligt
2 bilder
Evelina
Vanligt
8 bilder
 
 
ANNONS