Annons
Användarnamn: SINGO
Bor: Torsåker, Gävleborgs län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1997
Medlem sedan: 2005-05-02
Senast inloggad:

Med bas i Torsåker (Gästrikland) fotar jag främst i Sveriges skogs och fjälland. Motiven varierar men dras åt natur/djur-sidan. Färnebofjärdens Nationalpark ligger nära till hands inte bara geografiskt utan även då mina föräldrar har ett fritidshus där.

Ett bra minne jag har är vecka på Dovrefjell med -30 grader och myskoxar. Besökte området tillsammans med en kompis från Holland, Arjen Drost (http://www.natureview.nl).

Några få resor har det blivit, Yellowstone och östra Finland, Varg och Björn. Riktigt häftigt, Yellowstone ligger högst på upp bland besökta ställen, slutade räkna Grizzly vid 15, hade två vargflockar samtidigt framför mig, den ena började jaga en wapiti för att sedan jaga den andra flocken. 21 vargar blev det den dagen!

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Macro, Barn, Bröllop, Vilda djur, Action / Äventyr, Digital efterbehandling, Porträtt, Utrustning, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Yellowstones vargar maj 2012

Mitt sämsta fotominne:
Gysinge, december 2010, fick hela utrustningen stulen. Ingen kul situation.

Min största inspiration:
Vincent Munier

Jag fikar helst:
Fika, vilken tempoförliust!

I kameraväskan har jag alltid:
Tändstål

Drömbilden är:
Vild varg i sin naturliga miljö inom Sveriges gränser.

 
Björn - Finland
Vanligt
7 bilder
Yellowstone 2012
Vanligt
0 bilder
Blandat
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS