Annons
Användarnamn: Pugo
Ålder: 50 år
Bor: Linköping, Östergötlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1987
Medlem sedan: 2005-05-09
Senast inloggad:

Utvandrad smålänning som åter blivit hobbyfotograf. Som tonåring på 1980 och 1990-talet brukade jag trampa runt en massa med min faders Hasselbladare eller kameror han lånade hem från sitt jobb som industrifotograf. Sen kom skola och universitet i vägen och fotointresset hamnade på efterkälken. Men nu, efter tio år med digital pocketkamera, stilla längtandes efter bättre möjligheter har jag äntligen tagit steget tillbaka med hjälp av en Nikon D7000.

När jag inte hänger här eller försöker få grepp om min kamera så jobbar jag som utvecklare på Opera Software, med utveckling av deras browser för inbyggda system, TV-apparater, osv.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Svart-vitt, Arkitektur, Natur, Konsertfoto, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Linux och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag i slutet av 1980-talet köpte svartvit jugoslavisk 6x6-film till min Hasselbladare, Efke 20-ASA. Den var lite tjurig att fota med men resultatet blev desto bättre. Några av de bilderna är fortfarande bland de bästa jag tagit.

Min största inspiration:
Städer, arkitektur, förändring..

 
Stad
Vanligt
1 bilder
Design
Vanligt
1 bilder
Landskap
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS