Annons
Användarnamn: Bananafroggyboy
Ålder: 40 år
Bor: Askim, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2003
Medlem sedan: 2005-05-16
Senast inloggad:

Jag är glad prick med starkt medie- och fotointresse. Jag har verkligen fastnat för foto, Fotohobbyn är så tacksam eftersom den går att kombinera med andra intressen. Och vilka intressen har jag då? Det framgår nog rätt tydligt av mina bilder som jag lagt upp. Har en svaghet för att fota fartyg, främst färjor, men även olika typer av fordon som rullar på räls, exempelvis spårvagnar. Men jag är också barsligt förtjust i att ta nattbilder av olika slag, även att fota i stadsmiljöer.

Har haft min EOS 350D sen maj 2005 och jag försöker komplettera min fotovästa så fort ekonoomin tillåter. Härnäst på önskelistan står en teleoptik med stabilisator.

En trend här på Fotosidan som jag verkligen har tröttnat på är att så många alltid tycker att alla bilder skall säga någonting, alltid detta eviga bakomliggande budskap... Visst, bilder med budskap, mer eller mindre abstrakta är kul i sig, men inte alltid. Jag tycker man kan ta en bild bara för att motivet är fräckt, tufft, eller bara ser spännande ut. Man behöver ju nödvändigtvis inte säga något med alla bilder hela tiden. Det blir ju en väldigt snäv syn på foto då, tycker jag. Jag vill vara betydligt friare än så. Just shoot man, shoot!

Ha ett gott fotoår, 2007!
/Christopher

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Nattbild, Macro, Arkitektur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag tog och framkallade min första filmrunne med nattbilder på en mycket bra fotokurs av ABF.

Mitt sämsta fotominne:
Är de gånger jag har planerat att ta bilder på exempelvis ett ankommande fartyg och batteriet har tagit slut. Minns inte när det hände senast, men det är sådant jag förträngt...

Min största inspiration:
Är självklart alla duktiga fotografer här på Fotosidan. Har fått massor av ideer här.

Jag fikar helst:
Kanelgifflar eller kanelbullar.

I kameraväskan har jag alltid:
En linsputsduk och penna och papper.

Drömbilden är:
Den där ovanliga bilden som ingen annan någonsin har tagit.

 
Fartyg
Vanligt
2 bilder
Nattbilder
Vanligt
1 bilder
Lite blandat
Vanligt
7 bilder
 
 
ANNONS