Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: peter_dahlen666
Ålder: 62 år
Bor: Karlstad
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2005-05-27
Senast inloggad:

Jag är en amatörfotograf som har fotograferat till och från sedan början av 90-talet. jag fotograferar det mesta. Då min dotter föddes så skaffade jag mig en systemkamera för att få bättre bilder på hennes födelse, och då växte fotointresset. I brist på villiga modeller så plågar jag min dotter till att sitta framför kameran, ibland säger hon " Pappa fotografering det är inget intresse, det är en
sjukdom"
Ibland får jag nog hålla med om det.

Jag har väldigt lätt för att förstå teknik i alla former vilket är en nackdel när man ska vara en kreativ fotograf, för ofta får man en begåvning som måste betalas med brist av en annan.
Man ska lära sig så lite fototeknik som möjligt, vill man bara ta makrobilder så ska man bara lära sig den tekniken, och använda resten av tiden till att fotografera.

 
Hötorgskonst
Vanligt
1 bilder
Anorlunda Byggnader
Vanligt
2 bilder
Vatten
Vanligt
6 bilder
I Befintligt ljus
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS