Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Director
Bor: Stockholm (visa på kartan)
Kategori: Yrkesfotograf
Medlem sedan: 2005-05-27
Senast inloggad: 2024-03-25 10:07

Jag jobbar på en endagarstidning som redigerare och fotograf, men utformar även annonsoriginal, illustrerar och skriver lite. Jag är en av drivkrafterna bakom nättidningen www.countrywood.se som skriver om countrymusik, där jag har gjort webbsajten som jag också sköter och jag fotar, skriver, intervjuar och skriver recensioner etc.

Vidare så plåtar jag en del för Zero Music Magazine samt Metal Heart. Musik ligger mig varmt om hjärtat så det blir mycket konsertbilder. Och jag driver firman Mediakällan, men den har ingen nämnvärd verksamhet idag.

Jag har skrivit två läromedelsböcker "Multimedia med Director 8.0" och "Multimedia från grunden", bägge utgivna på Studentlitteraturs förlag.

Mina intressen går mycket hand i hand med mitt yrke, då jag gillar musik, film, foto, litteratur och skrivande, media och mycket annat. Det viktigaste i mitt liv är dock min dotter Janine, född 1990.

Vill man se mina bilder så ligger ett urval ute på nätet: www.mediakallan.se

Titta också gärna in på www.countrywood.se

Vem är jag?


Mina intressen:
Reportage / Situation, Digital efterbehandling

Mitt bästa fotominne:
Har väl inget särskilt bästa fotominne, men jag är väldigt glad för att jag fick tillfälle att fota James Brown vid hans senaste Sverigebesök på Skansen, ett halvår innan han dog, samt att jag kunde låna ett teleobjektiv av en kompis i maj 1977 och fota Marc Bolan och T.Rex på Gröna Lund, fyra månader innan Marc omkom i en bilolycka.

Min största inspiration:
Har många inspirationskällor, men inom foto har jag ingen särskild.

Jag fikar helst:
Med trevliga människor.

ANNONS