Annons
Användarnamn: Madeleiine
Ålder: 36 år
Bor: Vetlanda, Jönköpings län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2004
Medlem sedan: 2005-05-31
Senast inloggad:

Jag är en tjej som, ja jag kallar mig amatörfotograf. Jag har ingen utbildning inom foto eller design utan är självlärd. Jag brinner för fotografering och det finns inget annat som jag skulle vilja jobba med. Och det är vad jag har känt under alla år.

Jag har flera diagnoser som har gjort det svårt för mig. Jag är bipolär och har även ADD och aspergers. Människor med aspergers riktar oftast in sig på en speciell hobby. Min blev just fotograferingen. Jag satsar 110% på detta och gör allting perfekt i minsta detalj. Och det har lönat sig.

Sen september (då jag började fotografera människor) har jag haft ca 200 olika fotosessioner. Och det är underbart och se hur bilderna förbättras under tiden. Men framför allt så är det otroligt kul att se hur glada folk blir för det intresse som jag har.

Det jag älskar med att just fotografera människor är att just se hur de förändras sakta men säkert under en session. Från lite osäkerhet till att bli mer och mer självsäkra. Alla människor är vackra. Och det säger jag till dem.

Jag är väldigt lättsam som person. Får ofta höra att det är lätt att tycka om mig, och det är ju en fördel i det "arbete" som jag har.

Ja detta är väl en relativt bra presentation så jag hoppas att jag fångat lite av ert intresse.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Barn, Bröllop, Mode, Studio, Posering, Svart-vitt, Vilda djur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

 
Porträtt vuxna (svart/vita)
Vanligt
1 bilder
Porträtt barn (svart/vit)
Vanligt
1 bilder
Porträtt barn
Vanligt
0 bilder
Porträtt tonåringar
Vanligt
4 bilder
Porträtt vuxna
Vanligt
4 bilder
Mig själv
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS