Annons
Användarnamn: Sulu
Bor: Norrköping, Östergötlands län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1991
Medlem sedan: 2002-02-25
Senast inloggad: (visas ej)

Mitt namn är Susanne Lundbäck och jag är utbildad bildjournalist från Biskops-arnö. Efter examen 2001 har jag varit verksam som fotograf och har arbetat med dagspress och TV. I dagsläget frilansar jag mest mot fackpress och magasin. Jag utgår från Norrköping.

Mina verksamma år som fotograf har givit mig glädjen att få arbeta med duktiga fotografer och journalister som har delat med sig av sina erfarenheter och sporrat mig.

Varje gång jag packar kameraväskan för ett reportage känner jag fortfarande samma upprymdhet som jag gjorde dag ett. Utmaningen är att fånga ett ögonblick, en känsla eller ett speciellt ansiktsuttryck och det går det aldrig att tröttna på.

Medlem i SFF.


/Susanne Lundbäck

Medlem i gruppernaVem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Macro, Barn, Reportage / Situation, Studio, Svart-vitt, Digital efterbehandling, Porträtt, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Tredje ögat
Tredje ögat
1 kommentarer
Light in your eyes
Light in your eyes
1 kommentarer
 
Macro bilder
Vanligt
4 bilder
Yoga
Vanligt
5 bilder
Blandat
Vanligt
1 bilder
Familjen
Vanligt
0 bilder
Uppdragsbilder
Vanligt
0 bilder
Bröllop
Vanligt
0 bilder
Publicerade bilder
Vanligt
0 bilder
Porträtt
Vanligt
0 bilder
Alvar
Vanligt
0 bilder
Sommar 2005
Vanligt
0 bilder
rörelse-färger-ljus
Vanligt
0 bilder