Annons
Användarnamn: Åhman
Ålder: 59 år
Bor: Kungsbacka, Hallands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1988
Medlem sedan: 2005-06-12
Senast inloggad:

Jag är kille som har fotograferat ganska mycket sedan jag första kamera en Nikon 501 1988 då min första dotter föddes. Självklart blev det en hel del barn bilder men även en hel del annat hamnade på filmerna även en hel del svart-vitt som jag oftast framkallat själv i mitt sk. mörkrum som jag tidigare hade.

På senare tid har det blivit mycket digitalt men då med en Canon S20 liten och ibland ganska otillräcklig men trots det en mycket bra kamera.

I mitt arbete ingår ganska mycket resande och då har den lilla kameran fungerat bra. under resorna i forna sovjetunionen har det blivit ett par hundra bilder under åren, dels på folk men också från städer och bryggeri interiörer eftersom jag jobbar med utbildning och konsultverksamhet för bryggerier runt omkring i världen.

Men har hela tiden tänkt skaffa mig en riktig digitalkamera funderade först på en Canon 300D men när jag skulle köpa fick jag höra att den skulle utgå och ersättas av 350D så det blev att vänta.

Men nu äntligen har jag gjort slag i saken. Jag firade min 40 års dag ca 6 månader efter att jag fyllt år, så den 20 Aug firade jag min födelsedag och det ända jag önskade mig var självklart en kamera. Pengarna jag fick kunde till stor del bidra till min Canon 350D som jag några dagar senare köpte.

Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Barn, Svart-vitt, Vilda djur, , Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Arkitektur, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Barn 2
Vanligt
1 bilder
Blandat
Vanligt
4 bilder
Barn
Vanligt
5 bilder
Sommarbilder
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS