Annons
Användarnamn: Tenshiphoto
Bor: Playa del Ingles (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2001
Medlem sedan: 2005-06-22
Senast inloggad:

Började med foto på allvar 2001 då jag läste foto på gymnasiet. Har sedan dess ständigt haft en kamera med mig nästan överallt för att inte missa de bästa ögonblicken.
Jag älskar att fotografera och jag tänker fortsätta med det resten av livet. hade mitt första fotojobb nyligen och det gick jättebra.
Kolla bilderna i mitt album Bröllop.
Kommentera gärna mina bilder.

/Malin

Vem är jag?


Mina intressen:
Macro, Barn, Bröllop, Mode, Studio, Posering, Svart-vitt, Vilda djur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Då jag praktiserade på Travronden och fick presskort på Globen Horse Show då jag var 18 år. Fotade hästuppvisningar, tävlingar och prins Carl Philip som var där och delade ut pris.

Mitt sämsta fotominne:
Mitt första fotojobb då jag fotade 4 rullar och alla blev på något sätt dubbelexponerade. Kontiga ljusstrålar över hela bilden vilket i mina ögon är oförklarligt. Övergick efter det till digitalt.

Min största inspiration:
Oj, vilken svår fråga. Jag får min inspiration från så många olika fotografer. Ser en bra bild och får genom dom själv idéer på vad jag vill fota för bilder. Tycker om Bingo Rimér för att han har en sån otrolig charm och är en bra fotograf!

Jag fikar helst:
Fikar? Ehm - på café?

I kameraväskan har jag alltid:
Canon Eos 350D och ett extra minneskort.

Drömbilden är:
En gepard i en fri miljö i Afrika. (Geparden är min favorit bland de vilda djuren)

 
In Action
Vanligt
5 bilder
Utomlands
Vanligt
0 bilder
Människor
Vanligt
1 bilder
Bröllop
Vanligt
0 bilder
Konsertbilder
Vanligt
0 bilder
Djur
Vanligt
3 bilder
Studiobilder
Vanligt
0 bilder
Mina naturbilder
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS