Annons
Användarnamn: _arson
Ålder: 36 år
Bor: Kisa, Östergötlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2000
Medlem sedan: 2005-06-27
Senast inloggad:

Är 18 år och studerar musik på gymnasiet. Pappa fotograferade mycket i sin ungdom, därifrån har jag fått mitt intresse. Tyvärr har han ingenting kvar av sin gamla utrustning, bland annat ett komplett mörkrum.

Vad gäller tekniker så är jag först och främst ett digitalbarn, har avverkat ett antal kameror av sämre och bättre kvalitet sen digitalare började bli vanligt i seklets början. Hade aldrig fotat seriöst med analog kamera tills jag köpte mig en gammal Chinon för 150 spänn sommaren -05. Skulle gå en kurs i Analog fotografering och behövde en systemkamera. Sedan dess är det högljudda åbäket en ständig favorit, speciellt matad med svartvit film. Skolans mörkrum har också blivit mitt andra hem.

Vad gäller motiv har jag alltid älskat vackra naturbilder. Sen jag fick körkort har det blivit många resor ut i skog och mark med min kamera och en kaffetermos. Annars så utgör mina vänner ständiga motiv, och eftersom jag har ett stort musikintresse har det också blivit en del konsertbilder.

Som jag redan har skrivit så använder jag huvudsakligen min Chinon matad med svartvit Ilford-film, samt min ganska nya Nikon Coolpix 5600. Systemdigital är än så länge för dyrt för mig, men jag ska skaffa en så fort jag får råd.

 
Bilder
Vanligt
1 bilder
Konsertbilder
Vanligt
6 bilder
 
 
ANNONS